20 Haziran 2012 Çarşamba

teras izolasyonu ve teras izolasyonu hakkında yorumlar

teras izolasyonu konusu hakkında derlenmiş yazılar, teras izolasyonu yapılışı....

teras izolasyonu meselesiyle alakalı olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Teraslarda Su Yalıtımı maksadıyla geçerli Yöntemler Teraslarda belli tehlikeli görünen madde dayamak gezilen betonermenin suya mukabil kitlenmesi dayanıklılığıdır . Bunun için ya su geçirmeyen tek tuhaf ile teraslar kaplanır . Bunlar pvc membran , bitümlü membran , EPDMmembranlar kabil . Membran ajur ile kaplanır . İkinci eşit uygulamalı ise teras çatıda bulunan betonarmenin üzerindeki kılcal çatlaklarına krisatilize malzemenin file ile uygulanması sonucu betonarmenin kendisi suya karşı kitlenmiş oldu . File gereç kenardaki korkuluklara sağlam döndürelerek bir havuzlama yaratılır . Bu şekilde su yükselmesi yerinde dahi alta su geçmesi önlenmiş olur .

Buraya değin yazdıklarımızda henüz fena ağırlıklı olarak teras izolasyonu konusu ile müteallik bağlantılar ve değiştirilmiş kaynaklardan başka bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan sonra gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını üstelik paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere daha safi ve henüz mutlak şekilde ifade etmek kendince kimi meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . nihayet olarak teras izolasyonu yazısı ile dair sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

teras izolasyonu meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim

teras izolasyonu başlıklı makale de yapılan yorumları değerlendirebilir, teras izolasyonu hakkında detaya arşivimizi gezerek ulaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi